The Green Lantern Corps Message Board

The Green Lantern Corps Message Board (http://www.thegreenlanterncorps.com/forum/index.php)
-   Ask the Mods/Site/Forum Help (http://www.thegreenlanterncorps.com/forum/forumdisplay.php?f=17)
-   -   YouTube Videos? (http://www.thegreenlanterncorps.com/forum/showthread.php?t=22698)

Deadpool 11-02-2013 10:01 PM

YouTube Videos?
 
Hey guys, how do you post YouTube videos in the forum? I know you press that YouTube button at the top of the box thingy, but when I copy the URL of a video, nothing happens? Is it because I'm using Internet Explorer? Is it just because I'm doing it wrong?

Any help would be appreciated. :)

Booster Beetle 11-02-2013 10:19 PM

If theres an s after http delete it

Deadpool 11-02-2013 11:19 PM

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=dQw4w9WgXcQ[/YOUTUBE]

Nope, aint working! :(

Booster Beetle 11-02-2013 11:41 PM

Quote:

Originally Posted by Deadpool (Post 814636)
+ YouTube Video
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.


there

Deadpool 11-03-2013 11:17 AM

How did you do that?!!?!

Tazer 11-03-2013 12:00 PM

Yo.

magic........duh!










ok seriously: when U get a link like "http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=dQw4w9WgXcQ ", U can just delete everything between the "?" and the "v" (U still need the "?" and "v=[insert mix of letters] however.)

U can also just use everything after the "=", but that doesnt always work in my experience.......





Tazer




Tazer

Deadpool 11-03-2013 12:17 PM

+ YouTube Video
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

It works!!!!!

Thanks Tazer. :)


All times are GMT. The time now is 11:31 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.3
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.